Baunehaven - Rudolf Steiner Allé

7000 Fredericia

Panorama Fredericia

Biograf i Fredericia.

Billetbestilling: 75 91 00 24

Super Brugsen Erritsø

Føtex Venusvej

3 vær. rækkehus med egen carport

Attraktive rækkehuse i dejligt område

Rækkehusene med egen carport indeholder køkken fra Invita, laminatgulve fra Berry Alloc og flisebelagt entré og badeværelse. Der er masser af skabe i alle værelser. Køkkenet indeholder udover masser af skabe både ovn, induktionskogeplade, køl/fryseskab og opvaskemaskine. Herudover er der flisebelagte terrasse – nogen rækkehuse har endda på begge sider af huset.

Det er muligt at søge om boligstøtte op til ca. 4000,- kr./mdr.

Alt forbrug afregnes direkte til udbyder.

Rækkehusene er 50+ seniorboliger, og er en del af et nyt boligområde under opførsel, som består af 12 rækkehuse og 8 lejligheder. Rækkehusene er klar til indflytning fra 1. september 2020.

Baunehaven
En lille ny oase midt i et boligområde. I et fuldt udbygget boligområde er det lykkedes at lave en fantastisk bebyggelse, som tilgodeser behovet for let tilgængelige boliger i en god kvalitet. Her er der plads til både seniorer og familier. Rækkehuse med egen carport udgør størstedelen af boligerne, men i samme stil er der opført et par etageboliger, som er tænkt til den moderne familie. Plads til både unge og ældre. I området ligger en børnehave, og der er ikke langt til både indkøbsmuligheder, skole (via cykelstier) og motorvejen.

 • Kvadratmeter 
  84 
 • Husdyr 
  Ja 
 • Husleje 
  9500 
 • Depositum 
  28500 
 • Forudbetalt husleje 
  28500