Rudolf Steiner Allé 51 A-HG 1. th.

7000 Fredericia

Panorama Fredericia

Biograf i Fredericia.

Billetbestilling: 75 91 00 24

Super Brugsen Erritsø

Føtex Venusvej

Lækker ny 4 vær. lejlighed med stor altan

Ny lækker lejlighed med god planløsning og stor altan/terrasse

I alle boliger er der køkken fra Invita, laminatgulve fra Berry Alloc og flisebelagt entré og badeværelse. Der er masser af skabe i alle værelser og køkkenet indeholder både ovn, induktionskogeplade, køl/fryseskab og opvaskemaskine. Lejlighederne har desuden enten terrasse eller altan, hvor der er plads til både solvogn og spiseplads.

Alt forbrug afregnes direkte til udbyder.
Lejligheden er en del af et nyt boligområde under opførsel, som består af 12 rækkehuse og 8 lejligheder. Lejlighederne er klar til indflytning fra 1. september 2020.

Baunehaven
En lille ny oase midt i et boligområde. I et fuldt udbygget boligområde er det lykkedes at lave en fantastisk bebyggelse, som tilgodeser behovet for let tilgængelige boliger i en god kvalitet. Her er der plads til både seniorer og familier. Rækkehuse med egen carport udgør størstedelen af boligerne, men i samme stil er der opført et par etageboliger, som er tænkt til den moderne familie. Plads til både unge og ældre. I området ligger en børnehave, og der er ikke langt til både indkøbsmuligheder, skole (via cykelstier) og motorvejen.

 • Kvadratmeter 
  100 
 • Husdyr 
  Ja 
 • Husleje 
  8900 
 • Depositum 
  26700 
 • Forudbetalt husleje 
  8900