Kildeparken – området – fælleshus

7000 Fredericia, Erritsø

Lyst og venligt

I det centralt beliggende Erritsø, knap 2 km fra Fredericia centrum, ligger seniorbolig-komplekset Kildeparken.
Her – tæt ved skov og strand – er Kildeparken en del af et charmerende villakvarter med rolige villaveje og små stier, hvor man kan gå hyggelige ture i de grønne omgivelser. Bybussen holder ved Erritsø Torv – 2 minutters gang fra Kildeparken.
Kildeparken består af en række klyngehuse, som tilsammen rummer 25 veldisponerede ejerboliger på hver 69-88 m2 samt et fælleshus med tilhørende terrasse og pergola. Fra samtlige boliger er der udsigt til grundens smukt beplantede fælles- arealer med små stier og bænke, I yderkanten afgrunden ligger Kildeparkens private vej med. parkeringspladser og nem adgang til boligerne.

Kildeparkens midtpunkt er det funktionelle fælleshus. Huset rummer mange muligheder for Kildeparkens beboere, idet det både kan bruges som almindeligt samlingssted og som privat festsal. Udover det store fælleslokale er her køkken og entré med garderobe og toilet.

Bebyggelsen fremstår som en funktionel og arkitektonisk helhed i gule mursten og gule tage med små karnapper. Overalt er anvendt eksklusive materialer i en gedigen håndværksmæssig udførelse.
Hver bolig har sin egen lille sydvendte baghave med tilhørende terrasse og redskabsskur. Ud mod terrassen har boligerne store vinduespartier med rammer af hvidmalet træ. Vinduespartierne giver dels nogle spændende lyseffekter inde i stuerne og dels en flot facade ud mod haveanlæggene.
Kildeparken forsynes med fjernvarme via termostatstyrede radiatorer. Ved indgangen til hver bolig er der monteret målerskab, lysarmatur, postkasse og husnummer – altsammen små detaljer, der medvirker til at give Kildeparken en fuldkommen fremtoning.

  • Møbleret 
    Ja