Gefionsvej Type A, 3v, 85m2

7000 Fredericia

3. værelses lejligheder på 85 m2 med altan

Flotte moderniserede lyse lejligheder, som er placeret på stueplan og 1. sal. Stueplan ligger højt, så der er ingen indkigsgener fra vejen.

Boligen består af: entré, stor stue, værelse, soveværelse, køkken og bad samt stor altan.

Der er følgende hvidevarer installeret: køle/frys, ovn, kogeplader samt emhætte. Flere lejligheder har opvaskemaskine og genvex anlæg, sidstnævnte bidrager til et godt indeklima. På altanen er der plads til både 4 personers bord samt gasgrill. Ewii fiberbredbånd er ført ind i lejligheden.

Til ejendommen hører stor privat parkeringsplads – kun til lejere i ejendommen, så der er praktisk talt pladsgaranti. Der er dørtelefon på hoveddøren. Der er vaskefaciliteter i kælderen, hvor der er også er plads til ens egen maskine. Kælderen indeholder også tørrerum samt cykelopbevaring. Sikkert tørt og godt. Trapperne vaskes hver 14. dag. Der er miljøstation ved parkeringspladsen til miljørigtig affaldshåndtering.

Billederne er fra flere af  lejlighederne og der kan derfor være forskelle på de enkelte lejligheder. Planløsningen er den samme for alle, nogle vil dog være spejlvendte. 🙂

 • Kvadratmeter 
  85 
 • Husdyr 
  Nej 
 • Delevenlig 
  Ja 
 • Møbleret 
  Nej