Udlejningsprocedure

1. Kig i kalenderen

Kig i kalenderen her på siden, for at se om fælleshuset er ledigt den dag du ønsker at leje det.

2. Klik på Reservation og udfyld formularen.

Personlig henvendelse er ikke mulig. Reservationer skal gøres online.

Hvis din reservation er gået igennem, vil den være synlig i kalenderen med det samme. Det betyder altså at din reservation IKKE er gået igennem hvis det ikke fremgår i kalenderen straks efter du har bestilt og bekræftet din reservation. Du er selv ansvarlig for at kontrollere at datoen er noteret korrekt i kalenderen. Du vil også modtage en e-mail med bekræftelse på reservationen.

Ønsker du at fortryde din reservation, eller ændre den, så følg vejledningen i den e-mail bekræftelse du har modtaget.

3. Betal depositum + leje

Senest 14 dage før lejeperioden indbetales depositum + leje til kontonummer: 5471-1617380 (Nykredit Bank) – Du bedes angive ordrenummer sammen med din indbetaling (nummeret står i din bekræftelsesmail). Såfremt pengene ikke indbetales rettidigt, forbeholder vi os retten til at slette din reservation. Fælleshuset vil i så fald fremstå som ledigt igen, med mulighed for andre beboere at foretage reservation heraf. OBS! Der vil IKKE blive fremsendt påmindelse om indbetaling af depositum + leje, det er således dit ansvar at betalingen falder rettidigt. Bemærk også at vi ikke selv kan trække pengene på dit kort, kontonummeret du opgiver er kun til tilbagebetaling af depositum efter udlejning.

Din indbetaling anses som en accept af udlejningsproceduren og vilkår for udlejning der fremgår af denne side, og træder i stedet for din underskrift på lejekontrakten.

4. Lejekontrakt fremsendes

Når din indbetaling er modtaget, fremsendes en lejekontrakt til dig. Praktiske informationer vedr. udlejningen forefindes på hjemmesiden hér. Bemærk, at du først har brugsret til fælleshuset i den pågældende lejeperiode, når du har modtaget din lejekontrakt. Evt. kode til hoveddøren bliver fremsendt på e-mail senest kl. 10.00 dagen forud for lejeperiodens påbegyndelse. Det er ikke tilladt at benytte huset før kl. 10.00 på udlejningsdagen, heller ikke selvom huset fremstår som ledigt.

5. Depositum tilbagebetales

Depositum tilbagebetales på den opgivne bankkonto hurtigst muligt efter lejeperiodens udløb, og kun såfremt huset er tilfredsstillende rengjort.

Du skal altså være opmærksom på at:

du først får din lejekontrakt når din betaling er modtaget.
du mister dit depositum, hvis du aflyser din reservation senere end 14 dage før lejeperioden.
at vi har brug for minimum 7 dages varsel hvis du ønsker at leje huset, dog foretrækkes det at du henvender dig i god tid (senest 14 dage før).

Se øvrige vilkår for udlejning under vilkår